dimecres, 26 de gener del 2011

CARNESTOLTES

Aquest any l'AFA ha acordat amb l'escola disfressar-nos del mateix motiu a la rua de l'escola i a la de Cardedeu i així poder aprofitar la disfressa. S'ha triat com a tema "El fons marí".

Durant la setmana vinent els tutors/es dels vostres fills/es us donaran un material i unes instruccions per a cada nivell perquè pugueu fer la disfressa des de casa. Qui vulgui podrà anar a fer-se la disfressa (portant el material que li hauran donat a l'escola) juntament amb la dels adults als tallers que organitzarà l'AFA de 17:15 a 18:15 al menjador d'Ed. Primària des del dilluns 7 al divendres 11 de febrer. Per assistir a aquests tallers caldrà que us inscriviu a les graelles que hi ha penjades a la porta de l'entrada principal al centre.

Si algú de vosaltres vol col.laborar per fer el traspàs d'informació entre mestres i voluntaris d'AFA parleu amb el tutor/a del vostres fill/a.

L'any passat, ens ho vam passar molt bé i aquest any encara pot ser millor si hi participem més famílies. Per això us animem a apuntar-vos.