dijous, 3 de novembre del 2011

ASSEMBLEA AFA

Benvolgudes famílies,

El proper 22 de novembre celebrarem una assemblea extraordinària de famílies i ens agradaria convidar-vos a tots, socis/es i no socis/es per tal de presentar-vos el nostre programa per al curs 11/12. Serà a les 20:30 en primera convocatòria i a les 21:00 en segona, al menjador de primària de l'escola.

Ordre del dia:

-Benvinguda
-Activitats de l'AFA per al curs 11/12
-Servei d'acollida
-Loteria de Nadal
-Estat actual de subvencions
-Precs i preguntes

Aprofitem aquest comunicat per a informar-vos d'alguns temes:

Loteria: aporta a l'AFA uns ingressos que posteriorment són invertits en augmentar la qualitat de l'equipament que fan servir els nostres fills/es a l'escola i en les activitats complementàries. Animem a tothom a comprar-ne i a participar en la venda de participacions. Tots aquells/es que pugueu donar un cop de mà per repartir els talonaris podeu posar-vos en contacte amb la junta per les vies habituals.

Servei d'acollida: Aquest any el telèfon de l'acollida ha canviat. Actualment podeu contactar amb les monitores en aquest nou telèfon: 610 64 05 08. L'horari d'atenció d'aquest telèfon és el mateix que el del servei. Tots els pares i mares que desitgeu els codis dels vostres fills/es per tal de veure el registre de temps real que passen a l'acollida ja el podeu demanar. Aquests codis canvien cada any.