divendres, 6 de març del 2015

RECOLLIDA DE MATERIAL PER A LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA

Un dels projectes ens els que està treballant actualment l’AFA, és la millora i ampliació de la biblioteca de l’escola. Com ja sabeu la biblioteca esta oberta a totes les famílies, tant de l’escola com del barri, els dimarts i dijous de 16:45h a 19:15h.  

Aquesta millora està prevista a diferents nivells:

‐ Infraestructura: definir millor els espais segons activitat i edat, i dotar del mobiliari necessari.
‐ Contingut: llibre, material de consulta, material audiovisual i jocs didàctics que es puguin compartir.

És per això que ens posem en contacte amb vosaltres. Us volem demanar la vostra col∙laboració aportant gratuïtament a la biblioteca jocs  i llibres en bon estat que tingueu a casa (de qualsevol temàtica i destinat a qualsevol edat). Queden exclosos els llibres de text ja que queden obsolets al poc temps. Des de l’AFA també estem buscant material de primera mà, però tota l’ajuda que ens pugueu facilitar serà molt ben rebuda.

El Serafí, responsable de la biblioteca en horari no escolar, ens ha indicat quin tipus de material necessitaria la biblioteca per tal d’aconseguir una oferta més genèrica:

- Llibres temàtics (sobretot dels que es treballen a l’escola)
- Llibres d’inici a la lectura (lletra de pal sola o combinada amb lletra lligada)
- Llibres d’autors clàssics
- Documentals en DVD
- CDs de música

Una de les activitats que volem portar a terme és la venda d’alguns dels  llibres de segona mà que obtinguem gràcies a les vostres aportacions i així invertir els guanys en l’equipament  de la pròpia
biblioteca que és el més costos (els que no es venguin quedaran inclosos a l’inventari de la biblioteca). 

Mica en mica anirem organitzant més activitats que us anirem informant amb prou temps per a que tots i totes hi pugueu participar: conta contes, tallers, tarda de jocs, ....

Us agrairíem que ens féssiu arribar tot el material que ens pugueu cedir, entre el dilluns 9 de març fins el divendres 20 de març i el dipositeu a consergeria.

Moltes gràcies per la vostra col∙laboració.