dilluns, 5 d’octubre del 2015

BIBLIOTECA DE LES AIGÜES

Benvolgudes famílies ,

Un dels objectius actuals de l’AFA és impulsar la biblioteca de l’escola no tan sols com un servei de qualitat del propi centre sinó també com un recurs obert a totes les famílies i veïns del barri.

Per aquest motiu ja des de finals del curs passat, durant tot l’estiu i fins ara hem estat treballant en la millora de la biblioteca de l’escola tant a nivell decoratiu, com de continguts i hem preparat una agenda d’activitats pensada per a totes les edats.

Potser la novetats més notable, és que aquest any a partir de demà 6 d’octubre la biblioteca obrirà tres tardes a la setmana: els dimarts i dijous de 16:45 a 19:15 a càrrec de l’ajuntament i els divendres de 17:00 a 19:00 a càrrec de l’AFA.

Ara ens agradaria convidar-vos a tots i totes a l’acte d’inauguració que farem el proper divendres 30 d’octubre a partir de les cinc de la tarda a la pròpia biblioteca on a part d’ensenyar-vos les millores realitzades a l’espai, us presentarem l’agenda d’activitats que hem preparat per a tots els divendres d’aquí a finals d’any.

Salutacions

Junta d’AFA i Equip de mestres