dijous, 23 de juliol del 2020

Informacions pel curs 2020-2021 sobre extraescolars i acollida

Benvolgudes famílies,

Estem treballant per arrencar al setembre un nou curs, us volem informar d’alguns canvis en els serveis que es gestionen del de l’AFA:

ACOLLIDA:
El servei d’acollida, el seguirà gestionant l’empresa MON LLEURE, la qual fa ja molts anys que ho fa i està amb nosaltres ofertant acollida per als infants tant al matí com a la tarda. Aquest curs 20-21 en principi amb el mateix horari de sempre. Us anirem informant de les mesures excepcionals preses per a utilitzar aquest servei degut a la situació del covid-19.

EXTRAESCOLARS:
Aquest any l’AFA a subrogat la gestió d’aquest servei a la mateixa empresa que ja porta l’acollida MON LLEURE, per la confiança i perquè ens permet oferir la mateixa graella que l’any passat en activitats i horaris. Així l’oferta de extraescolars en principi serà la mateixa per aquest curs 20-21 que l’any passat. Us anirem actualitzant juntament amb MON LLEURE la informació sobre les inscipcions i les mesures excepcionals preses per a utilitzar les diferents activitats extraescolars quan en tinguem els detalls.