💙 AJUDEM A UCRAÏNA 💛

💛Donada la greu situació a Ucraïna, desde l'escola, i amb col·laboració altres associacions, entitats i empreses locals, s'ha engegat una campanya per ajudar a les persones afectades per la guerra a Ucraïna.

💙Es poden fer donatius en efectiu a les urnes que hi ha a l'escola Les Aigües i als restaurants Tarambana, al Marisquete i al Boca-Boca. Properament s'aniran afegint més col·laboradors i més urnes on poder aportar el nostre granet de sorra.

També, gràcies a l'associació Amics d'en Biel s'ha creat un compte bancari on també podeu ingressar les donacions: 

ES49 0081 0040 4700 0178 8679

💛Estem buscant gent que pugui col·laborar aportant vehicles de gran capacitat per traslladar persones refugiades, o persones que puguin donar acollida a families refugiades.

💙Per col·laborar o demanar més informació podeu fer-ho a través del email ajudemaucraina@gmail.com i a través d'un compte d'Instagram podeu trobar tota la informació actualitzada: @ajudem_a_ucraina


💛 PROPERES ACTIVITATS ON PODEU COL·LABORAR 💙


💙Jornada gastronòmica solidària

🕚 Diumenge 3 d'Abril 11h-17h
📍 Escola Les Aigües

Gaudeix d'uns platets boníssims preparats pels restaurants del nostre poble: Tarambana, Mariskete i Boca Boca, en bona companyia i bon ambient amb actuacions musicals de l'Asmuca i de l'art marcial Kendo amb el Club de Kendo Cardedeu
L'escola Germans Corbella muntarà una paradeta de xapes.

No hi falteu, necessitem màxima difussió!!!