dimarts, 19 de gener del 2010

CANVIS A L'ACOLLIDA

Creiem convenient des de l'AFA donar informació i puntualitzar certs aspectes sobre els canvis que hi ha hagut en el servei d'acollida:
Per part de l'AFA hi havia la intenció des del curs passat de millorar/revisar el servei d'acollida, cuidant més la seva vessant pedagògica i, donant resposta a les demandes de les pròpies monitores, buscant la manera que tinguessin un major recolzament i seguiment per part de l'empresa que porta el servei, que és la que contracta les monitores.

A la darrera assamblea del dia 3 d'octubre del 2009 es va aprovar el canvi d'empresa, d'ÀBAC que fins llavors havia gestionat el servei per ESCÀNDOL, amb seu a Cardedeu, que durant els darrers anys ha gestionat algunes de les extraescolars i el casal de manera satisfactòria. La nova empresa, com sol ser habitual, es comprometia a gestionar el servei amb el personal que ja hi estava treballant, però amb un nou projecte de servei, que ampliava i millorava les activitats a realitzar pels nostres fills durant aquestes estones.

Després d'un trimestre de treball conjunt, l'adaptació del personal a les noves directrius no ha estat l'esperada i, l'empresa ha decidit prescindir d'una de les monitores. S'han respectat els seus drets laborals i, fins i tot, l'antiguitat cara a la indemnització, diferència pactada i assumida per l'AMPA en el moment del canvi de gestió. Puntualitzar la bona tasca de la monitora en el seu tracte amb els nens i, que la causa seria més aviat una incompatibilitat d'ideals i manca d'adaptació entre la monitora i l'empresa.

Actualment s'ha incorporat al servei una persona totalment qualificada i que, amb el temps, tots els pares ens hi familiaritzarem.

(Recordem a tots els pares de l'escola que la junta de l'AFA treballa de manera totalment voluntària i altruïsta i que les decisions importants es voten en assamblea amb els socis, i són procurant el millor per a tots els nens i nenes de l'escola)