dimecres, 13 d’abril del 2011

L'HORT DE L'ESCOLA

Tal com us vam informar a l'assamblea general de l'AFA, l'Ajuntament ens ha concedit una subvenció per tal de muntar un hort a l'escola.

Per motius d'espai hem vist la necessitat de buscar un espai alternatiu al pati de primària per tal d'engegar el projecte. En Joan, el veí de l'escola que té un hort al mateix carrer Enric Granados, ens ha cedit una part del seu terreny i els dies 16 i 17 d'aquest mes volem organitzar-nos per tal d'anar a preparar el terreny i deixar-ho a punt per a que passat Setmana Santa l'escola ja pugui comptar amb l'espai.

L'hort es muntarà segons el mètode de parades en crestall de Gaspar Caballero de Segòvia:

El projecte de l'hort es vol convertir en un projecte a nivell d'escola sobretot per tots els beneficis a nivell educatiu i en diferents disciplines que pot comportar pels nens i nenes:

Tots els pares i mares esteu convidats/es a donar un cop de mà. Així que si voleu passar una bona estona podeu confirmar la vostra assistència al correu de l'AFA, a la bústia o per telèfon. En el cas que hi hagi molta participació es muntarien diferents torns i també aprofitaríem l'avinentesa per a pintar els jocs de pati de l'escola.