divendres, 8 de juny del 2012

FESTAFA 2012

Com ja sabeu el proper 16 de juny és la  FestAFA’12.


Aquest any coincidint amb la festa celebrarem els I JocsAFA en els que participaran tots els nens i les nenes que han estat treballant per aprendre i perfeccionar un o més esports durant tot el curs escolar.


      Tenis
      Futbol sala
      Poliesportiu
      Escacs
      Patinatge


Aquests jocs començaran a les 10:00 al pati de primària i és la oportunitat que tenen tots els nens de compartir amb les seves famílies totes les habilitats adquirides. Gràcies al Pla català de l'esport s'entregaran trofeus als guanyadors de cada categoria i un obsequi als participants com a record. A la cloenda és farà un piscolabis per grans i petits.

Horari:
De 10:00 a 10:30 Torneig de Tenis
De 10:30 a 12:00 Probes d’habilitat i velocitat de patinatge
De 12:00 a 12:30 Circuït poliesportiu
De 12:30 a 13:30 Torneig a 3 de futbol / Torneig d’escacs

A més a més gràcies al Pla català de l'esport les extraescolars del mes de maig i el que queda de juny (fins el 7) per a tots aquests nens i nenes que han treballat durant tot l’any,  queden 100% subvencionades i per aquests mesos de maig i juny l’AFA no passarà cap més rebut per aquest concepte.


A les 18:00 començarà la FestAFA’12 amb una festa de l’espuma, música i sobretot les ganes de passar-ho molt bé. També hi haurà preparat un sopar pica-pica.

 Tiquet Familiar per a Socis: GRATIS
Tiquet Familiar per a no Socis: 5 €

Les entrades us les farem arribar per mail un cop les sol·liciteu per mail a afa@ceiplesaigues.cat 
Les famílies no associades podeu deixar un sobre amb els diners a la bústia de l’AFA amb un mail de contacte.