dijous, 13 de setembre del 2012

BENVINGUDA AL NOU CURS 2012/2013

En nom de totes les persones que fem possible l’AFA,  us donem la benvinguda al nou curs acadèmic.

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de posar-vos al dia de certs aspectes que us poden interessar
Estem vivint temps difícils i per aquest motiu en el servei d'acollida,  al menys durant el primer trimestre, hem  decidit fer un esforç entre l’AFA i l’Escàndol per tal de no apujar els preus del servei tot i les retallades de subvencions i la pujada de l’IVA i  una baixada del nombre de nens al servei. Un cop finalitzat el primer trimestre valorarem si podem seguir mantenint els preus actuals o no.
El càlcul de quota es realitza en funció del temps total  que ha vingut el nen al servei dividit pel nombre de dies lectius que té el mes.
En questa adreça: http://www.ceiplesaigues.cat/4/4_2_1.php podreu fer el seguiment del temps que els vostres fills i filles han passat en el servei . Us recordem que necessitareu un codi que ens podeu demanar per mail (cada nen té un).

Us volem fer saber que ja teniu la informació de les activitats extraescolars que ofereix l'AFA per aquest any en l'apartat Extraescolars d'aquest blog. Les inscripcions seran la setmana que ve. 
Les activitats començaran la primera setmana d'octubre.

També us volem recordar la importància de col.laborar amb l'escola fent-se soci de l'AFA, ja que d'aquesta manera, a més de gaudir d'importants descomptes, entre tots ajudem a l'escola a millorar els seus recursos.