dimecres, 27 de febrer del 2013

SIGNATURES CONTRA LA SUPRESSIÓ DE 2 LÍNIES DE P3

Us adjuntem un enllaç amb la iniciativa que ha tingut l'AMPA de l'Escola Germans Corbella, a la qual ens hi adherim des de l'Escola Les Aigües. És una mesura més de pressió perquè el Departament d'Ensenyament es replantegi el tancament de dos grups de P3 per al curs 2013-14. Feu-ne difusió a qui creieu que pugui donar suport a a la iniciativa.


Aquest és el link on podeu signar la petició de change.org (recollida de signatures contra el tancament de 2 línies de P3 a Cardedeu).

Ajudeu-nos a fer-lo arribar al màxim de gent possible!

https://www.change.org/es/peticiones/departament-d-ensenyament-no-volem-que-es-suprimeixin-dues-l%C3%ADnies-de-p3-a-cardedeu?utm_campaign=twitter_link&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition

2 comentaris:

Carlos López ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carlos López ha dit...

Hem de ser conscients que la supressió de P3 en el nostre col·legi (i en el de d'altres) és el principi de més problemes en un futur. Aquesta mesura presa per Ensenyament comportarà la supressió de llocs de treball del professorat i de l'augment de nens en una mateixa aula. A més pot ser el principi de més retallades en cicles posteriors a P3. Hem de protestar ara per intentar que en un futur no ho hàgim de lamentar, tant laboralment com a educativa i culturalment. L'escola és de tots i per a tots.