dimarts, 26 de febrer del 2013

SUPRESSIÓ D'UNA LÍNIA DE P3

Divendres ens van comunicar que el Departament d’Ensenyament ha previst una sola línia de P3 per a la nostra escola pel proper curs 2013-14.


Això pot suposar que se suprimeixi una plaça d’una mestra d’Ed. Infantil i que la ràtio a tots els grups de P3 de Cardedeu sigui de 28-29 alumnes de P3 per grup.

És per això que l’equip de mestres de l’Escola Les Aigües, absolutament convençuts i convençudes que l’ensenyament públic és un pilar fonamental en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa, us demanem el vostre suport i la vostra participació en els actes en defensa de la qualitat de l’ensenyament públic.

Concretament us convoquem avui dimarts 26 de febrer a les 12:30 amb samarretes grogues per començar una marxa des del davant de l’escola fins a la Plaça de l’Ajuntament. Allí llegirem el manifest que ara us adjuntem signat per les direccions i AMPAs i AFAs dels centres de Cardedeu i que farem arribar a l’alcaldessa i al Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental.