dilluns, 16 de novembre del 2015

L'AFA AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest any l’Escola i l’AFA ens hem sumat en una iniciativa conjunta a les col·laboracions a la Marató de TV3. La 24a edició està dedicada les malalties metabòliques: la diabetis i l’obesitat. 

El dia 11 de desembre a la tarda organitzarem una fira a favor de la Marató, on podreu trobar diferents parades amb llibres, música, pel·lícules i manualitats. 

Per tal de poder organitzar la fira, us demanem la vostra col·laboració aportant 

diferents tipus de material com: 

*llibres (en bon estat) 

*música (només en format CD) 

*pel·lícules i documentals (només en format DVD) 

*tot tipus de jocs de taula (en bon estat) 

Tot aquest material el podeu dipositar a partir del dimecres 11de novembre a les caixes destinades a la Marató que hi haurà al vestíbul de consergeria. 

Tanmateix, l’escola aportarà per la fira, diferents manualitats fetes a les aules, i l’AFA organitzarà els dies 19 i 20 de novembre de 17h a 19h, uns tallers on també realitzarem diferents manualitats amb els nens, que es posaran a la venda el mateix dia de la fira. Us podeu apuntar als llistats que estan disponibles a consergeria de l’Escola. 

Els diners que es recullin, aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3. 

Animeu-vos a participar als tallers i a visitar la fira!! 

Aprofitem per informar-vos que el dissabte dia 12 de desembre, l’Associació de veïns de Poble Sec, conjuntament amb els comerços de Poble Sec, organitzaran una caminada popular en favor de la Marató. Al finalitzar la caminada, podreu gaudir d’un petit refrigeri i també podreu trobar les paradetes organitzades pels comerços de Poble Sec i l’AFA de l’Escola Les Aigües.