dimarts, 14 de desembre del 2021

📣Actes per la defensa del model educatiu català

Benvolgudes famílies,

Davant del recent aval del Tribunal Suprem a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga tots els centres educatius catalans a fer un mínim d’un 25% de les classes en castellà, unes quantes famílies pensem que això és un atac al model educatiu català, i tenim ganes de mobilitzar-nos com a famílies, com a escoles i com a poble de Cardedeu per defensar l'escola en català com a model de cohesió social. 

Per aquest motiu, volem convocar una primera trobada aquest dijous 16 de desembre a les 17h al Tarambana espai cultural, entre les famílies de totes les escoles de Cardedeu que tinguin ganes de comprometre's activament per la defensa del català a l'escola.  (S'ha intentat buscar un equipament públic per fer aquesta primera reunió, però no hi havia disponibilitat de sales per aquest dia, les properes trobades buscarem un espai municipal per a fer-ho). 

A més, recordar que aquest dissabte 18 de desembre s'ha convocat una gran manifestació a Barcelona per a la defensa del nostre model educatiu català. Més informació a: https://somescola.cat/

Fins dijous! 

" Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense. Ovidi Montllor "